• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spot 100 zwart LED

€44,50
Zwart kleurige spot die de vorm heeft als een koker en loodrecht licht geeft naar onder, deze spot is dus niet draai- of kantelbaar. Excl. GU10 LED lichtbron.
Levertijd 3-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Spot 100 zwart LED

Zwart kleurige spot die de vorm heeft als een koker en loodrecht licht geeft naar onder, deze spot is dus niet draai- of kantelbaar. Wordt geleverd zonder lichtbron maar is geschikt voor een GU10 LED lichtbron van maximaal 10 Watt. Doorsnede koker: 6,5 cm, lengte koker: 11,2 cm, de kleur is mat-zwart.

Deze 1 fase railsysteem werkt erg simpel: alle onderdelen zijn te koppelen met een verbinder, en in de rails bevinden zich gleuven waarmee het systeem aan het plafond gemonteerd kan worden. De spots zijn makkelijk los en vast te maken en goed heen en weer te schuiven. ook zijn de spots goed draai- en kantelbaar waardoor u altijd het licht krijgt op de juiste plek. Als basis heeft u altijd een voeding nodig (het systeem werkt op 230 volt dus u heeft geen transformator nodig), een verbinder (om de connectie te maken met de rail) en de rails zelf. Van daaruit kunt u uw systeem zelf samenstellen met lengtes, hoeken of T- en X- stukken.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen