Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

Verlichting

Juiste verlichting maakt of breekt uw interieur, u kunt nog zo'n mooie eettafel hebben maar als de hanglamp erboven te klein of te groot is heeft dat invloed op uw interieur. Zorg ook altijd dat de lamp de juiste maat heeft en dat deze de juiste hoeveelheid licht geeft dat u nodig heeft.

 

Klik hier voor alle verlichting

 

De verlichting door de jaren heen is vooral erg aan trends onderhevig, vroeger waren er vooral de varkensblaas kappen op hang- en vloerlampen die een mooi sfeervol licht gaven. Ook de vloerlampen en hanglampen met kunststof ronde kappen zag je heel veel in de jaren 70. Tegenwoordig zijn de verlichtings armaturen met verschillende soorten stoffen lampenkappen erg trendy. Met gebruik van een dimmer kunt u de verlichting de juiste hoeveelheid licht geven die nodig is voor de plek waar u het armatuur voor gebruikt. Bijvoorbeeld veel licht voor een werkkamer en zacht sfeerlicht voor in de woonkamer.

De toekomst voor de verlichting is LED, alle conventionele lichtbronnen en TL spaarlampen zullen in de toekomst verdwijnen (LED hoeft nooit meer verwisseld te worden) en in de toekomst zullen alle LED lichtbronnen ingebouwd worden. Bij Lamponline vind u verlichting van verschillende genres, van klassiek tot modern in iedere prijsklasse. Door inkopen bij de grootste Nederlandse, Duitse en Belgische verlichting leveranciers en door de eigen import uit China zorgen we ervoor dat we altijd vooraan staan bij de laatste trends in verlichting met de nieuwste (LED) technieken.

Hoe zijn we te bereiken?

Bel ons

ma t/m vr 10.00-18.00 uur
za 10.00-17.00 uur

+31 (0)36-5328394

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

[email protected]

Social media

Socials

4.5/5Review LogoWij scoren een 4.5/5 op Feedbackcompany

Lamponline.nl

Washingtonstraat 264
1334LX Almere
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking