Lucide

Lucide verlichting (Belgie) is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere lampen merken van Europa. Lucide is voorloper op het gebied van energie zuinige verlichting (LED) en volgt naugezet de verlichtingstrends. De binnenlampen en buitenlampen van Lucide worden gemaakt van duurzame materialen waardoor deze jarenlang mee gaan.

De collectie van Lucide is zeer afwisselend en geschikt voor verschillende interieurtypes. Met een collectie die honderden lampen beslaat, is er voor ieder wat wils. Er zijn moderne strakke series, maar ook klassieke verlichting als u meer houdt van een klassiek interieur. Veel modellen zijn voorzien van de allernieuwste LED technieken maar eventueel zijn altijd LED of spaarlampen te gebruiken in Lucide armaturen.

Naast de binnenlampen van Lucide biedt het merk ook een ruime keuze aan tuinverlichting. Met de buitenverlichting van Lucide kunt u er ook tijdens de mooie zomeravonden van genieten. Ook voor een deskundig lichtadvies met betrekking tot Lucide verlichting, bent u bij ons op het goede adres.