Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

15 juni 2022

Tuinverlichting

Moderne strakke tuin paaltjes en richtbare spots worden momenteel veel toegepast in nieuw ontworpen tuinen. Vooral deze tuinverlichting en dan uiteraard i.c.m LED lichtbronnen is momenteel de meest verkochte combinatie.

Voordat de tuinverlichting aangeschaft kan worden is het belangrijk om te kijken waar en hoeveel armaturen er in de tuin geplaatst moeten worden, eventueel is het mogelijk om met een medewerker van Lamponline een lichtplan te maken voor uw verlichting in de tuin.

Ook is het belangrijk om te kijken of het technisch mogelijk is om de bedrading op die plek te krijgen waar u de lamp wilt plaatsten, maak een goed lichtplan en hou er ook rekening mee waar eventueel stopcontacten geplaatst moeten worden. Vervolgens zoekt u het juiste armatuur uit met de juiste hoeveelheid licht, moet deze weinig stroom verbruiken met een grote lichtopbrengs of moet de tuinverlichting puur decoratief zijn? Kijk ook naar de gebruikte materialen, RVS is bijvoorbeeld duurzamer en tijdlozer dan andere metaal soorten. Kijk ook goed hoe de tuinverlichting geschakeld moet worden, of met een tijdklok, bewegingssensor of met bijvoorbeeld een Zigbee ontvanger.

Eventueel is het ook mogelijk om alle buitenlampen tegelijkertijd te dimmen, of te bedienen met een remote systeem. In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een kleine collectie tuinverlichting gepresenteerd.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »