Tuinverlichting

Tuinverlichting

Moderne RVS en energiezuinige tuin verlichting worden momenteel veel toegepast in nieuw ontworpen tuinen. Vooral deze tuinverlichting en dan i.c.m een energie zuinige lichtbron is momenteel de meest verkochte combinatie.

Voordat de tuinverlichting aangeschaft kan worden is het belangrijk om te kijken waar en hoeveel armaturen er in de tuin geplaatst moeten worden, eventueel is het mogelijk om met een medewerker van Lamponline een lichtplan te maken voor uw verlichting in de tuin.

Ook is het belangrijk om te kijken of het technisch mogelijk is om de bedrading op die plek te krijgen waar u de lamp wilt plaatsten, maak een goed lichtplan en hou er ook rekening mee waar eventueel stopcontacten geplaatst moeten worden. Vervolgens zoekt u het juiste armatuur uit met de juiste hoeveelheid licht, moet deze weinig stroom verbruiken met een grote lichtopbrengs of moet de tuinverlichting puur decoratief zijn? Kijk ook naar de gebruikte materialen, RVS is bijvoorbeeld duurzamer en tijdlozer dan andere metaal soorten. Kijk ook goed hoe de tuinverlichting geschakeld moet worden, of met een tijdklok, bewegingssensor of een schemer schakelaar.

Eventueel is het ook mogelijk om alle buitenlampen tegelijkertijd te dimmen, of te bedienen met een afstandsbedienings systeem. In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij geen tuinverlichting gepresenteerd, wij verkopen alleen tuinverlichting via internet. Wij versturen alle buiten verlichting voor uw tuin gratis.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.