Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

15 juni 2022

Tuinverlichting

Moderne Tuinverlichting trends

Moderne strakke tuinen maken momenteel veel gebruik van paaltjes en richtbare spots, vooral in combinatie met energiezuinige LED-lichtbronnen. Deze combinatie is momenteel zeer populair in nieuwe tuinontwerpen vanwege de moderne uitstraling en de efficiëntie van LED-verlichting.

Het belang van een lichtplan

Voor het aanschaffen van tuinverlichting is het essentieel om een gedetailleerd lichtplan te maken. Dit plan helpt bij het bepalen van de juiste locaties en het aantal armaturen die nodig zijn om uw tuin optimaal te verlichten. Bij Lamponline kunnen onze experts u hierbij ondersteunen en adviseren.

Technische overwegingen

Voordat u de tuinverlichting installeert, is het belangrijk om te controleren of er technisch gezien voldoende mogelijkheden zijn om de bedrading op de gewenste plaatsen te krijgen. Zorg ervoor dat u ook rekening houdt met de benodigde stopcontacten en de optimale plaatsing ervan voor uw gemak.

De juiste keuze van armaturen

Bij het kiezen van armaturen is het van belang om te overwegen welke lichtopbrengst u nodig heeft en hoe energiezuinig de armaturen moeten zijn. Moet de buitenverlichting vooral functioneel zijn, of wilt u juist een decoratieve sfeer creëren? Denk ook na over de gebruikte materialen; RVS bijvoorbeeld staat bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling.

Verschillende schakelmogelijkheden

Denk goed na over hoe u uw tuinverlichting wilt schakelen. Kiest u voor een eenvoudige schakelaar, een tijdschakelaar, een bewegingssensor, of wilt u liever gebruik maken van een geavanceerder systeem zoals Zigbee voor draadloze bediening?

Dim- en Bedieningsmogelijkheden

Als u flexibiliteit wilt in het regelen van de lichtintensiteit, overweeg dan of u de mogelijkheid wilt hebben om alle buitenlampen tegelijk te kunnen dimmen. Moderne systemen bieden vaak ook de optie om verlichting te bedienen met een afstandsbediening of een app op uw smartphone.

Bezoek onze winkels

Bezoek onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam om ons uitgebreide assortiment tuinverlichting te ontdekken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en om uw vragen te beantwoorden.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking