• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plafondplaten

Bij de keuze voor een losse plafondplaat kunt u kiezen uit verschillende afmetingen met of zonder snoer eraan gemonteerd. Ook zijn de platen eventueel in andere maten verkrijgbaar of in andere kleuren, u kunt hiervoor contact opnemen met ons.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal

Plafondplaten

Wilt u zelf u zelf uw eigen lamp samenstellen of heeft u zelf mooie stoffen- of glazen lampen kappen? Dan is het simpel te combineren met de losse plafondplaten van Lamponline. Ook de trend van de losse (XXL) lichtbronnen zijn nu netjes op te hangen met de losse plafondplaten met of zonder snoer. We verkopen plafondplaten met of zonder gaten. Bij de plafondplaten zonder gaten kunt u zelf een gat erin boren op de maat die het beste uitkomt. 

Bij het ophangen van meerdere hanglampjes boven een langwerpige tafel onstaat de vraag: hoe werken we de bedrading weg. Natuurlijk kunt u met losse kapels of kabelgootjes gaan werken met een dop op het lichtpunt, maar de mooiste oplossing is om de 3 (of meer) armaturen te bevestigen aan een plafondplaat. De bedrading kunt u mooi wegwerken in de plaat en de plafondbalk overlapt mooi het lichtpunt (als deze op 1 lijn zit van de balk). Wij kunnen ook andere of speciale maten platen laten maken met of zonder snoer, ook andere kleuren zijn eventueel mogelijk. In dit geval kunt u het beste contact met ons opnemen.