• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hanglamp adapter alu

€30,95
Met deze hanglamp adapter kunt u een snoer aan bevestigen van een hanglamp, in de verdikking bovenaan bevindt zich een kroonsteentje waarmee de lamp verbinding...
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Hanglamp adapter alu

Met deze hanglamp adapter kunt u een snoer aan bevestigen van een hanglamp, in de verdikking bovenaan bevindt zich een kroonsteentje waarmee de lamp verbinding kan maken aan de rails. Als u een hanglamp eraan bevestigd moet u er rekening mee houden dat de lamp niet zwaarder mag zijn dan 3 kg. 

Als de lamp bevestigd is op de rails is deze simpel heen en weer te schuiven en erop en af te "klikken". Kleur: Aluminium. De diameter is 6,2 cm en de hoogte is 10,6 cm. Kleur: grijs.

Deze 1 fase railsysteem werkt erg simpel: alle onderdelen zijn te koppelen met een verbinder, en in de rails bevinden zich gleuven waarmee het systeem aan het plafond gemonteerd kan worden. De spots zijn makkelijk los en vast te maken en goed heen en weer te schuiven. ook zijn de spots goed draai- en kantelbaar waardoor u altijd het licht krijgt op de juiste plek. Als basis heeft u altijd een voeding nodig (het systeem werkt op 230 volt dus u heeft geen transformator nodig), een verbinder (om de connectie te maken met de rail) en de rails zelf. Van daaruit kunt u uw systeem zelf samenstellen met lengtes, hoeken of T- en X- stukken.

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen