• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HUE motion sensor

€39,50
Met deze hue draadloze infrarood bewegingssensor kunt u uw hue verlichting automatisch aan of uit schakelen bij beweging en/of bij licht en donker.
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
HUE motion sensor

Met deze HUE draadloze infrarood bewegingssensor kunt u uw HUE verlichting automatisch aan of uit schakelen bij beweging en/of bij licht en donker. De sensor kan los neergezet worden, op de muur geschroefd worden of aan het plafond bevestigd worden. Door de flexibele ophanging is het mogelijk om de sensor goed te richten als deze aan de muur bevestigd wordt.

Deze sensor heeft een detectie hoek van 100 graden en een bereik van 5 meter en dit apparaatje werkt op 2x AAA batterijen (meegeleverd). Deze sensor is zelfs geschikt voor in de badkamer (IP42).

Alle artikelen van het HUE connect systeem zijn te bedienen als er een Bridge is geinstalleerd en als er een App is geinstalleerd op uw mobiel of Tablet (Android of IOS). Met de HUE app van Philips kunt u elke lamp of connect armatuur bedienen en dimmen en schakelen. Ook kunt u eventueel de HUE lichtbron of het armatuur bedienen op afstand (buitenshuis). Het is zelfs mogelijk om de verlichting aan te laten gaan als het buiten donker wordt, of de verlichting kan als wekker fungeren.

*De bridge is een kastje die ervoor zorgt dat er een verbinding komt tussen de HUE lampen (of armaturen) en de app. De Hue Bridge wordt met een meegeleverde netwerkkabel aangesloten op je internetrouter (modem) en op elke plek waar er wifi-bereik is kan de Philips App de HUE lampen (of armaturen) bedienen. Let op standaard wordt deze HUE  motion sensor geleverd zonder lichtbron en bridge.

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen