• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

HUE set Philips 3 LED lampen E27 White Ambiance met bridge en switch

€129,95 €123,50
Pas de licht hoeveelheid, de wit tint en de sfeer aan met deze basisset White Ambiance HUE lampen van Philips. Deze set bestaat uit 3 White Ambiance HUE lampen, een remote en een bridge.
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
HUE set Philips 3 LED lampen E27 White Ambiance met bridge en switch

Pas de licht hoeveelheid, de wit tint en de sfeer aan met deze basisset White Ambiance HUE lampen van Philips. Deze set bestaat uit 3 White Ambiance HUE lampen, een remote en een bridge* waarmee u de lichtbronnen in combinatie met een app op uw mobiele telefoon of tablet kunt bedienen. Deze HUE LED lampen verbruiken 9,5 Watt per stuk en geven per stuk 806 Lumen aan licht, dit is ongeveer vergelijkbaar met een oude gloeilamp van ongeveer 60-75 Watt. Als u de app heeft geinstalleerd kunt u de White Ambiance lampen in elke witte kleur instellen, van dag licht (6500 Kelvin) tot mooi warm flame licht (2200 Kelvin). De kleur is dus niet in te stellen, het is alleen mogelijk om de wittinten te veranderen en te dimmen. De licht bron heeft een hoogte van 11 cm en een breedte van 6 cm. De verwachte levensduur van de LED lamp is ongeveer 25.000 uur.

Deze set wordt geleverd incl: 1x Bridge 2.0 met net snoer, 3 White Ambiance LED Lichtbronnen E27, en een HUE dimmer switch. Ook bevindt zich in de doos een LAN kabel voor een verbinding tussen de bridge en modem/router.

Alle artikelen van het HUE connect systeem zijn te bedienen als er een Bridge is geinstalleerd en als er een App is geinstalleerd op uw mobiel of Tablet (Android of IOS). Met de HUE app van Philips kunt u elke lamp of connect armatuur bedienen en dimmen en schakelen. Ook kunt u eventueel de HUE lichtbron of het armatuur bedienen op afstand (buitenshuis). Het is zelfs mogelijk om de verlichting aan te laten gaan als het buiten donker wordt, of de verlichting kan als wekker fungeren. In combinatie met de Apple home kit zijn de mogelijkheden uitgebreid: verlichting bedienen met SIRI of de HUE verlichting te laten samen werken met andere apparaten van andere leveranciers.

*De bridge is een kastje die ervoor zorgt dat er een verbinding komt tussen de HUE lampen (of armaturen) en de app. De Hue Bridge wordt met een meegeleverde netwerkkabel aangesloten op je internetrouter (modem) en op elke plek waar er wifi-bereik is kan de Philips App de HUE lampen (of armaturen) bedienen.

 

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Stefan s 20-02-2019
Reviews

Werkt super

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen