Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

1 september 2018

Philips Hue

De controle van de Hue verlichting op de smartphone of tablet gebeurt met behulp van de Hue-App. De intelligente technologie zit in de Hue Bridge, die voor de verbinding zorgt tussen de lampen en de smartphone of tablet. De bridge is een kastje die ervoor zorgt dat er een verbinding komt tussen de HUE lampen (of armaturen) en de app. De Hue Bridge wordt met een meegeleverde netwerkkabel aangesloten op je internetrouter (modem) en op elke plek waar er wifi-bereik is kan de Philips App de HUE lampen (of armaturen) bedienen.

De HUE famillie bestaat uit LED lichtbronnen (met E27 en GU10 Fittingen), schakelaars, en mooie verlichtings armaturen. Door de Zigbee technologie is het systeem zeer betrouwbaar en een druk op de knop betekent ook echt een schakeling. Omdat het systeem werkt via het WIFI netwerk kunt u alle lampen bedienen die zich in het WIFI gebied bevinden. In combinatie met de Apple home kit zijn de mogelijkheden sinds October 2015 uitgebreid: verlichting bedienen met SIRI of de HUE verlichting te laten samen werken met andere apparaten van andere leveranciers behoort vanaf nu tot de mogelijkheden door de bridge 2.0.

De mogelijkheden van Philips HUE verlichting:

  • U kunt de kleuren uit eigen (vakantie) foto's instellen als licht kleur in uw woonkamer. Hierdoor komt het vakantie gevoel weer terug gewoon op uw bank in uw eigen huis.

  • U kunt de verlichting laten knipperen of van kleur laten veranderen als er een email, facebook bericht etc. binnen komt.

  • Alle HUE verlichting kunt u aanpassen op afstand, stel u bent op vakantie en het is nodig om verlichting te schakelen dan is dat mogelijk

  • De verlichting is te regelen met SIRI (Apple), geef het comando "dim het licht" en u raadt het al: het licht gaat dimmen...

  • Veiligheid: als er beweging wordt waargenomen in of bij uw huis kunnen alle lampen of bepaalde lampen gaan knipperen of bijvoorbeeld gaan flikkeren als een sirene.

  • Gebruik een HUE lamp of een HUE armatuur als wekker in de slaapkamer: Laat deze op een bepaald tijdstip heel langzaam aangaan net als de opkomende zon.

  • Doordat uw locatie bekend is kunnen de lampen een signaal geven als er bijvoorbeeld slecht weer op komst is. Ook kan de verlichting automatisch aan springen als u in de buurt van uw huis komt, het systeem merkt uw mobele telefoon op en dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de buitenlampen aangaan.

  • Door partners van Philips zijn er, of worden er Apps ontwikkelt met oneindig veel functies; Disco verlichting, lampen die reageren op geluid of muziek etc..

 

In de Licht Plaza winkels in Almere en Zaandam hebben we HUE lichtbronnen en armaturen om te komen bekijken, u kunt het beste wel even contact opnemen voor de beschikbaarheid.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking