Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

28 oktober 2022

Lichtplaza 25 jaar in Almere

November 2022: LichtPlaza in Almere bestaat alweer 25 jaar! Maar... hoe begon het nou allemaal?

Na Mondial light shop in Mijdrecht , werden de pijlen al snel op Almere gericht om eind 1997 een mooie grote verlichtingsshowroom te openen vlak naast Doemere. De winkel "Doemeer licht" had een winkel oppervlakte van 1000 m² en was gevestigd naast het spoor in een verzamelpand bij het voormalige Woondome gebouw. Lichtplaza is een echt famillie bedrijf wat begonnen is als groothandel (Licht88 uit Vinkeveen) en tegenwoordig bestaat uit 2 verlichtingswinkels en een Webshop.

in April 2002 kwam er een nieuwe grote vestiging bij in Zaandam dat nog steeds gevestigd is aan het Zaanplein in Zaandam (800 m²). Na deze opening werden de namen gelijk getrokken en zijn beide winkels LichtPlaza gaan heten.

In 2005 is er besloten om ook verlichting aan te bieden op internet onder de naam: Lamponline.nl. Mede door de combinatie van een fysieke winkel en de daaraan gekoppelde webshop en kennis van de verlichting is dit een geslaagde combinatie gebleken.

Na een verhuizing van LichtPlaza Almere in Mei 2015 werd de winkel gevestigd aan de Washingtonstraat bij Meubelboulevard Doemere. Gevestigd naast de Prominent en voorzien van 2 verdiepingen de ideale ruimte om off- en online goed te laten samenwerken. Het winkel oppervlakte is groot (1000 m²) en alle verlichting is gepresenteerd op "eilandjes" om goed het overzicht te behouden. Wat zijn eigenlijk de belangrijkst kenmerken door de jaren heen? 

  • Klanten staan op nummer 1
  • Makkelijker om een keus te maken door de 2 grote showrooms in het midden van het land
  • Deskundige medewerkers 
  • Ruim aanbod, van de nieuwste trends en bekend met de nieuwste technologie
  • Ons beroemde lichtadvies
  • 7 dagen in de week geopend

Kortom: LichtPlaza is niet een doorsnee verlichtingswinkel maar hebben al meer dan 25 jaar zowel de kwaliteit van de medewerkers als van de producten hoog in het vaandel staan. We zien u graag een keer in de winkel!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »