• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kinderverlichting

Verlichting is belangrijk in elke kamer in huis, zeker in de kinderkamer. Uw kind of baby slaapt beter in een kamer waarin hij of zij zich vertrouwd voelt. Alle kinderverlichting op onze site zorgt voor een gezellige en warme sfeer in de kamer. Met hun vrolijke ontwerpen zijn onze lampen een aanvulling op de overige accessoires in de kamer van uw kind. We bieden een ruime keuze zodat u altijd kinderverlichting kunt vinden die aansluit bij het thema en de inrichting van uw kamer.
 
 
 
 
Natuurlijk is het belangrijk dat de kinderlamp veilig is, alle kinderverlichting van Lamponline heeft de hoogste keuring ondergaan en is gegarandeerd 100% veilig. De gekozen materialen voor kinderverlichting zijn vaak duurzaam zoals hout en glas maar momenteel zijn ook stoffen kinderlampen erg trendy. Kenmerken zijn: Betaalbaar, origineel, opvallend en armaturen die je niet overal tegenkomt. Buiten de altijd goedverkopende hanglampen verkopen we tegenwoordig ook steeds meer spots in de kinderkamer, vaak met halogeen die simpel te dimmen is met een wanddimmer, hierdoor krijgt u altijd de juiste lichthoeveelheid in de kinderkamer
 
In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie kinderverlichting gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.