• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plug & Shine onderdeel kabel 10 meter met 5 uitgangen

€60,95
Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is een kwestie van simpel de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes en klaar!
Levertijd 1-5 werkdagen
Voor 18:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Plug & Shine onderdeel kabel 10 meter met 5 uitgangen

10 meter waterdichte kabel voor het Plug & Shine 24 volt systeem, ideaal om het systeem te verlengen of om meerdere armaturen op aan te sluiten. Er bevindt zich 1 ingang en 5 uitgangen aan het snoer, mocht er een uitgang niet gebruikt worden, kan deze met de bijgeleverde afdekkappen worden afgesloten. Dit snoer is alleen te gebruiken met andere componenten van het 24 volt Plug & Shine systeem. De lengte is 10 meter en het maximale vermogen is 150 Watt, dit snoer heeft een IP waarde van IP68 waardoor deze zeer waterdicht is en zowel boven als onder de grond probleemloos geplaatst kan worden.

Het Plug & Shine systeem van Paulmann kenmerkt zich door het design, de hoge kwaliteit (5 jaar garantie) en de eenvoudige manier van monteren. Het is gewoon een kwestie van de onderdelen in elkaar klikken met stekkertjes, de geaarde stekker in een buitenstopcontact doen en klaar. De basis is de 24 volt waterdichte voeding waarvan er meerdere types zijn: van 21 tot 150 Watt aan vermogen. Daarna kunt u kiezen voor armaturen of (verleng) kabels om de verlichting aan te sluiten die iets verder in de tuin staan, u kunt maximaal 50 meter kabel in totaal aansluiten per voeding.

De losse kabels hebben vaak meerdere uitgangen waardoor u daar aftakkingen kan maken naar verschillende armaturen, maar doet u dit niet zijn deze uitgangen afgedicht door afdekkapjes.

Waarom een 24 volt systeem? 24 volt is een veilige spanning die geen bedreiging is voor mens en dier. De kabels kunnen hierdoor dunner zijn dan 230 volt kabels en de kabels kunnen zowel onder als boven de grond gelegd worden, hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Het verschil met 12 volt systemen is dat de kabel lengte langer kan worden (veel minder spanningsverlies) en minder kans op storingen door de hogere (24 volt) spanning.

Film

 

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen