Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

Tuinlampen

 

Zoeken naar de ideale buitenlamp

De ideale tuinlamp geeft een finishing touch aan uw traditionele of moderne tuin. De tuinlamp die u kiest kan de donkere hoeken van uw tuin beter verlichten en extra waarde en karakter geven aan het ontwerp rond uw woning. Tegenwoordig worden er veel tuinlampen uitgevoerd met energie zuinige LED verlichting. Deze Tuinlampen gaan meer dan 20 jaar mee en verbruiken tot 80% minder stroom.

 

Klik hier voor alle Tuinlampen

 

Veel buitenlampen worden uitgevoerd in RVS maar ook Aluminium en gietijzer zijn veel voorkomende materiaalsoorten die worden toegepast bij tuinlampen. Sommige Aluminium tuinlampen gaan niet lang mee en oxideren toch binnen een paar jaar, dit komt doordat er een slechte kwaliteit Aluminium word gebruikt. Ook de kwaliteit van de buitencoating is bepalend voor de levensduur van de tuinlamp.

De Buitenverlichting van Lamponline

Bij Lamponline geven we minimaal 2 jaar garantie op de tuinlampen en onze leveranciers zorgen ervoor dat de tuinlampen van hoge kwaliteit zijn. Naast het decoratieve doel van de tuinlamp kan het ook zijn dat de verlichting een functioneel doel heeft, het verhoogt uw veiligheid. Vooral buitenlampen met een bewegingssensor bij een voordeur kan ervoor zorgen dat de inbreker uw huis overslaat. Ook buitenverlichting met een schemer schakelaar wordt veel toegepast, hierdoor hoeft u niet meer de lamp aan en uit te schakelen. In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij geen of weinig tuinlampen gepresenteerd, wij verkopen een grote collectie buitenverlichting via internet. Elke tuinlamp van Lamponline wordt gratis verstuurd vanaf € 35,-.

 

Hoe zijn we te bereiken?

Bel ons

ma t/m vr 10.00-18.00 uur
za 10.00-17.00 uur

+31 (0)36-5328394

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

[email protected]

Social media

Socials

4.5/5Review LogoWij scoren een 4.5/5 op Feedbackcompany

Lamponline.nl

Washingtonstraat 264
1334LX Almere
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking