Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

2 juni 2022

Lichtadvies

Lamponline en LichtPlaza kan met een lichtadvies een compleet pakket verlichting bieden voor uw hele huis of bedrijf/katoor. De lichtadviseur van Lamponline/LichtPlaza, Nancy van der Maat, kan u een advies geven in een van onze winkels "LichtPlaza" in Almere of Zaandam of op locatie.

Nancy heeft ruim 20 jaar ervaring in lichtadviezen maar ook in de verkoop en inkoop van verlichting. Door veel verlichtingsbeurzen in Europa en Nederland te bezoeken, en door het continu contact hebben met de grootste verlichtings leveranciers, kunt u er van uitgaan dat we de nieuwste trends kunnen laten zien. Ook met de doorbraak van LED is er een hele nieuwe markt aangeboord wat betreft armaturen, deze kunnen compacter gemaakt worden en ook met de licht kleur kan er gespeeld worden.

 

 

Als u gaat verbouwen of u betrekt voor het eerst een woning of bedrijfsruimte kunt u het beste vooraf de lichtpunten bepalen zowel aan het plafond als aan de wand. Ook is het prettig om te weten wat de beste plek is voor bijvoorbeeld inbouwspots i.v.m de afmetingen en het aantal gaten. Ook als u gaat dimmen moet u weten wat voor dimmers u voor de armaturen moet hebben en op welke plek. Dat zijn zaken waar wij met lichtadviezen over kunnen meedenken. Het kan ook lastig zijn om voor te stellen wat en hoeveel licht een bepaald armatuur (hanglamp, plafondlamp, spots, wandlamp, vloerlamp of tafellamp) geeft, en of deze lamp wel de juiste sfeer geeft. Op al deze vragen kunnen wij u antwoord geven d.m.v een lichtplan.

De werkwijze is meestal als volgt, u kunt een van onze winkels bezoeken of contact met ons opnemen op Lamponline. Met een bouw tekening of foto's van uw huis of bedrijf kan onze lichtadviseur u een lichtadvies geven en een lichtplan maken. Als u een lichtadvies afspraak maakt en u komt langs in de winkel dan kunt u meteen zien wat de lichtbeleving van een bepaald armatuur in de ruimte is. Ook is het mogelijk dat onze lichtadviseur op locatie bij u thuis of bedrijf langskomt bij LichtPlaza om alles te bekijken, daarna kan er volgens afspraak in een van de winkels het lichtplan besproken worden. Woont u niet in Almere of Zaandam en op zoek naar een mooie lampenwinkel? Kom langs in Almere of zaandam, het is echt de moeite waard!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »