Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

1 september 2018

Plafondventilator

Plafondventilatoren gebruiken is de energie zuinige oplossing om de temperatuur in een ruimte te verlagen. De plafondventilatoren zijn er met of zonder afstandsbediening en leverbaar met verlichting. Uiteraard worden deze ventilators geleverd met volledige garantie.

Alle plafondmodellen kunnen ook de andere richting opdraaien zodat de warmte van boven naar beneden verplaatst wordt, dit is meestal merkbaar bij de iets hogere plafonds. Mocht u vragen hebben over afmetingen en montage van een plafondventilator kunt u altijd contact met ons opnemen.

De nieuwste "Fanaway" modellen hebben een mogelijkheid dat de bladen naar binnen en buiten "klappen", hierdoor is de fan een gewone plafondlamp als hij uit staat. Ook zijn er nu diverse modellen mat LED verlichting. 

 In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een kleine collectie ventilatoren gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis en wilt u de ventilatoren in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

Vindt u het moeilijk om een keus te maken en weet u niet wat voor effect een bepaalde Plafondfan heeft op uw interieur, kunt u altijd contact opnemen voor een lichtadvies.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »