Schelpenlampen

VillaFlor Interiors is een vaste leverancier van Lamponline die gespecialiseerd is in sfeervolle schelpen verlichting. De schelpenlampen passen uitstekens in een Ibiza interieur en zijn geknipt voor de 'beach house' stijl. De productie van deze armaturen vindt plaats in Indonesie, bij diverse kleinschalige productiebedrijven.

De natuur en andere culturen zijn de belangrijkste inspiratiebron bij het samenstellen van deze oosterse lampen. Dit is terug te zien in het gebruik van natuurlijke materialen (voornamelijk capiz schelpen in alle soorten en maten), gecombineerd met het vakmanschap van de lokale producenten. Klik op de overzicht foto hieronder om de gehele collectie schelpen verlichting te bekijken.
 
 
 
 
 
VillaFlor streeft ernaar unieke items te creëren, die een bijzonder, natuurlijk, danwel etnisch gevoel aan elk interieur geven. De Indonesische schelpen lampen van Villaflor bestaan schelpen of gemalen capiz schelpen die zijn verwerkt in fiberglas. Geen een schelpenlamp is hetzelfde en dat is wel de charme van dit handgemaakte natuur product. In de winkels van Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben we een kleine collectie schelpenlampen van Villaflor gepresenteerd, en mocht u interesse hebben in een bepaald model neem dan even contact op voor de beschikbaarheid.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.