• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plafondlamp

Een plafondlamp moet goed de ruimte verlichten met de hoeveelheid licht die u wenselijk vindt, u kunt de kamer verlichten met spots om bepaalde gedeeltes goed uit te lichten, of met een plafondlamp die zorgt voor algemene verlichting. Decoratieve vormen (luxe plafondlampen) en de grote keus in lichtbronnen maken de keuze extra groot. Vooral LED plafondlampen zijn erg in opmars momenteel, deze zijn erg zuinig en door de kleine afmetingen van de LED lampen zijn er mooie designs mogelijk.

 

klik hier voor alle plafondlampen

 

Door eventueel het gebruik van een dimmer kunt u ervoor zorgen dat de plafondlamp het licht geeft dat u nodig heeft, mooi warm dim licht om een bepaalde sfeer te creëren en feller licht voor werklicht. In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie plafondlampen gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis en wilt u de plafondverlichting in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

Vindt u het moeilijk om een keus te maken en weet u niet wat voor effect een bepaalde Plafondlamp heeft op uw interieur, kunt u altijd contact opnemen voor een lichtadvies.