Philips Lirio

Lirio by Philips is een eigentijds merk dat u op speelse wijze controle geeft over de schaduw. De slogan van Lirio luidt dan ook: ‘Create light, control shadow’. Lirio geeft op een creatieve manier gehoor aan deze slogan en verspreid haar moderne en unieke armaturen inmiddels wereldwijd.

Lirio wil laten zien dat verlichting meer kan brengen dan alleen de oplossing voor het duister. Deze Philips designlampen brengen namelijk niet alleen het licht in huis maar zullen een mooie uitstraling geven aan uw interieur. De Lirio collecte bestaat uit spots, wandlampen, vloerlampen, tafellampen, hanglampen en plafondlampen.

Door de ervaring van moederbedrijf Philips is de verlichting van Lirio van zeer hoogwaardige kwaliteit met een tevens hoogwaardige afwerking. Een zeer complete lijn dat zeker de moeite waard is!

Lamponline en LichtPlaza Almere en Zaandam zijn Officiële dealers van Philips verlichting. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-)  en wilt u de armaturen in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.