Plafondverlichting

Plafondverlichting

Plafondverlichting moet goed de ruimte verlichten met de hoeveelheid licht die u wenselijk vindt, u kunt de kamer verlichten met spots om bepaalde gedeeltes goed uit te lichten, of met een plafondlamp die zorgt voor algemene verlichting. Decoratieve vormen en de grote keus in lichtbronnen (bijv. LED plafondlampen) maken de keuze extra groot.

Spots als plafondverlichting zijn zeer geschikt om iets uit te lichten, bijvoorbeeld een plantenbak goed uit laten komen of een schilderij of fotolijst. Verlichting aan het plafond zorgt voor algemene verlichting en kan een ruimte goed verlichten. Vaak zorgen tafel, wand en of vloerlampen dan voor het sfeer licht. Wat momenteel erg trendy is als verlichting voor het plafond zjin grote spots met QR111 (LED) lichtbronnen, dat zijn zeer grote 12 volt halogeen- of LED lampen die ook vaak in (kleding)winkels worden toegepast.

Door eventueel het gebruik van een dimmer kunt u ervoor zorgen dat de plafondverlichting het licht geeft dat u nodig heeft, mooi warm dim licht om een bepaalde sfeer te creëren en feller licht voor werklicht.

Op onze site Lamponline en in onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie plafondverlichting gepresenteerd. Wij versturen alle plafondlampen van Lamponline gratis en wilt u de verlichting voor het plafond in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid. 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.