Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5
0
0
Gratis verzending vanaf € 34,95
Megastores in Almere en Zaandam
Klanten geven ons een 4.5/5

1 augustus 2022

Plafondverlichting

Plafondverlichting moet goed de ruimte verlichten met de hoeveelheid licht die u wenselijk vindt, u kunt de kamer verlichten met spots om bepaalde gedeeltes goed uit te lichten, of met een plafondlamp die zorgt voor algemene verlichting. Decoratieve vormen en de grote verscheidenheid in materialen (van hout en rotan tot metaal en karton) maken de keuze extra groot.

Spots als plafondverlichting zijn zeer geschikt om iets uit te lichten, bijvoorbeeld een plantenbak goed uit laten komen of een schilderij of fotolijst. Verlichting aan het plafond zorgt voor algemene verlichting en kan een ruimte goed verlichten. Vaak zorgen tafel, wand en of vloerlampen dan voor het sfeer licht, zeker als deze zijn voorzien van een dimmer. Wat momenteel erg trendy is aan het plafond zijn LED plafondlampen voorzien van een LED strio en met de 3 standen dim techniek. Met deze techniek kunt u met de bestaande wandschakelaar de lamp in 3 stappen dimmen. Bij het schakelen van de lamp brandt deze 100% en als u de schakelaars nogmaals aan en uit doet brandt deze 70%, bij de laatste schakeling brandt de lamp 30%. Uiteraard bestaan er ook plafondlampen voorzien van slimme techniek om deze te bedienen met een mobiel. 

Door eventueel het gebruik van een dimmer aan de muur kunt u ervoor zorgen dat de plafondverlichting het licht geeft dat u nodig heeft, mooi warm dim licht om een bepaalde sfeer te creëren en feller licht voor werklicht. Sommige armaturen zijn voorzien van de dim to warm techniek: De LED kleur wordt steeds warmer naarmate er gedimd wordt. M.a.w de lichtkleur gaat van 4000 Kelvin naar 2200 Kelvin naarmate er meer gedimd wordt.

Op onze site Lamponline en in onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie plafondverlichting gepresenteerd. Wij versturen alle plafondlampen van Lamponline gratis en wilt u de verlichting voor het plafond in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid. 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »