• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Projectverlichting

Tientallen jaren ervaring en toewijding hebben gezorgd voor een degelijke kennis op het gebied van verlichting. Wij bieden u een vrijblijvend en eerlijk Lichtadvies voor iedere toepassing, dat kan in één van onze winkels en/of op locatie.
Merken
Kleur
Stijl
Soort lichtbron/ fitting
Dimbaar
Materiaal
-20%
Expo Trading ETH Hanglamp Mezzo Tondo goud klein
€249,00 €199,00
+
-18%
Expo Trading ETH Hanglamp Mezzo Tondo zilver groot
€375,00 €309,00
+
-18%
Expo Trading ETH Hanglamp Mezzo Tondo goud groot
€375,00 €309,00
+

Projectverlichting

Tientallen jaren ervaring en toewijding hebben gezorgd voor een degelijke kennis op het gebied van verlichting. Wij bieden u een vrijblijvend en eerlijk Lichtadvies voor iedere toepassing, dat kan in één van onze winkels en/of op locatie. Wij werken exclusief samen met producenten uit Italie en China waardoor wij u volledig naar uw wens kunnen voorzien van de juiste project-verlichting. Ook via onze Nederlandse leveranciers, zoals Philips, Highlight en Steinhauer kunnen wij u alle soorten verlichting bieden, waaronder de laatste trends in ledverlichting.

Wilt u een uitgebreide calculatie met lichtmetingen en een zakelijke in richting voor uw bedrijf? Dan moet u niet bij ons zijn... WIlt u in uw bedrijf een huiselijke en gezellige uitstraling geven? Bel ons meteen!

Wij streven naar een betrouwbaar partnership voor de langere termijn. Ook na de verkoop blijven wij altijd beschikbaar voor advies en het beantwoorden van uw eventuele vragen. In Almere tonen wij u een uitgebreide collectie op maar liefst 1000m2 en ook in Zaandam kunt u op 800m2 uitgebreid op zoek naar de juiste project-verlichting voor uw bedrijf.