Spots

Spots kunt u in elke situatie gebruiken. Of u nu werkverlichting, accentverlichting of sfeerverlichting zoekt, spotverlichting is altijd een goede keus. Zowel de halogeen als de 12 en 230 volt als de modernste LED verlichting is aanwezig in onze webwinkel.

Door eventueel het gebruik van een dimmer kunt u ervoor zorgen dat de spot het licht geeft dat u nodig heeft, mooi warm dim licht om een bepaalde sfeer te creëren en gericht fel licht voor werklicht.

De modernste LED spots zijn die van Philips Ledino, deze geven mooi en fel licht en zijn zeer goed dimbaar met de juiste dimmer (tronicdimmer). Door de lange levensduur van de LED's van 20 jaar, is het vervangen van de lichtbron niet meer nodig.

In onze winkels Lichtplaza in Almere en Zaandam hebben wij een grote collectie spots gepresenteerd. Wij versturen alle artikelen van Lamponline gratis (vanaf € 35,-) en wilt u de spotverlichting in het echt komen bekijken kunt u altijd contact opnemen voor de beschikbaarheid.

Verlichting-Lamp-Plafondventilator-Lichtadvies-Lampenwinkels-Lampenwebshop-Lampenwebwinkel-Lamp kopen-Lampen bestellen-Verlichting webshop-Verlichting webwinkel-Verlichting online-Verlichting kopen-Tuinlampen-Leeslampen-Plafondverlichting-Led hanglampen-Buitenverlichting-Tuinverlichting-Badkamerverlichting-Kinderverlichting